ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Βάπτισης στα Βασιλικά

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Βάπτισης στα Βασιλικά




Μια Βάπτιση με ένα ιδιαίτερο θέμα πραγματοποιήθηκε στην Αγία Αναστασία.   Το θέμα της Βάπτισης Φόρμουλα. Όλα ξεκίνησαν από το προσκλητήριο με το κόκκινο αυτοκίνητο φόρμουλα  που μας ξετρέλανε και όλα ήρθαν από μόνα τους. Ο στολισμός της εκκλησίας με το μεγάλο τραπέζι τα κόκκινα, λαχανί και γκρι υφάσματα έγινε πολύ παιχνιδιάρικος. Δίσκοι στημένοι με την  μοντέρνα πλεξιγκλάς μπομπονιέρα με τα κόκκινα κουφέτα σοκολάτας να κυριαρχούν και το μοτίβο του προσκλητηρίου περιμετρικά, δεμένο με εντυπωσιακή λαχανί κορδέλα εντυπωσίασε τους καλεσμένους ενώ το γλυκό βάπτισης , ένα μεγάλο μπισκότο βουτύρου σε σχήμα αυτοκινητάκι μαγευσε τον ουρανίσκο τους.


Μεγάλα κόκκινα με κάρο άσπρο μαύρο στο τελείωμα χωνάκια γεμάτα με πολλά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια ξετρέλαναν τους μικρούς φίλους της βάπτισης. Εντύπωση έκανε ο μεγάλος καμβάς με το μοτίβο του προσκλητηρίου για καλωσόρισμα στην εκκλησία. Στο εσωτερικό της εκκλησίας ιδιαίτερη ήταν  η διακόσμηση της κολυμπήθρας με τα αυτοκινητάκια και το γκρι ύφασμα
 Μετά την βάπτιση ακολούθησε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής με την διακόσμηση του θέματος  να κορυφώνεται με τις δύο σημαίες εκκίνησης στην είσοδο της δεξίωσης όπως και το welcome table με τα διακοσμητικά λάστιχα αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκαν. Όσο για το center piece  ήταν το θέμα συζήτησης στο τραπέζι αφού ήταν χειροποίητο με κυρίαρχο αντικείμενο μια φόρμουλα. Στο τέλος της δεξίωσης όλοι οι καλεσμένοι ενθουσιασμένοι άφησαν τις ευχές τους στο βιβλίο ευχών του μικρού Λεωνίδα.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου