ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Βάπτισης - Άγιοι Ανάργυροι

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Βάπτισης - Άγιοι Ανάργυροι



Μια πολύ σικ βάπτιση πραγματοποιήθηκε στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
   Οι γονείς του μικρού Γιώργου επέλεξαν ο στολισμός της βάπτισης να έχει την συνέχεια του γάμου τους οπού και εκεί χρησιμοποιήθηκαν πολλές ορτανσίες, αφού και την διακόσμηση του γάμου τους την επιμελήθηκε η εταιρία μας.

Ένα εντυπωσιακό τραπέζι στους χρωματισμούς του λευκού και του γαλάζιου καλωσόρισε τους καλεσμένους της βάπτισης. Κρεμαστές συνθέσεις με λευκές ορτανσίες τοποθετήθηκαν αρμονικά μπροστά στο τραπέζι της βάπτισης όπως επίσης και στις σκάλες του ναού καθώς και μεγάλες γλάστρες με γαλάζιες ορτανσίες συμπληρώσαν την διακόσμηση του χώρου. Οι σικάτες μπομπονιέρες για τους ενήλικους αποτελούνταν από ένα μεγάλο λευκό χειροποίητο λινό πουγκί κεντημένο με το όνομα του παιδιού γεμάτο με κουφέτα βάπτισης και δεμένο με μια καρό κορδέλα, ενώ η μπομπονιέρα που ξετρέλανε τους μικρούς φίλους της βάπτισης ήταν ένα παιχνίδι για σαπουνόφουσκες. Τα μεγάλα γυάλινα βάζα ήταν γεμάτα με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και κουφέτα και φυσικά όλα άδειασαν μετά την βάπτιση αφού δόθηκαν στους καλεσμένους και ιδιαίτερα στα παιδιά, μέσα σε καρό χωνάκια.

  Το παγκάκι που χρησιμοποιήθηκε ως κουτί βάπτισης με το όνομα του παιδιού, τα λαδόπανα όπου ήταν κεντημένα και αυτά, καθώς και η χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με τα ίδια υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη την διακόσμηση δέσανε αρμονικά και απόλυτα με το ύφος της βάπτισης.
  Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε βέβαια στην λαχταριστή επιλογή για το γλυκό βάπτισης που ήταν το παγωτό. Ένας εντυπωσιακός μπουφές με δύο σερβιτόρους και με όλα τα συνοδευτικά του παγωτού καθώς και πολλές μοναδικές γεύσεις μέσα στα παγωμένα ψυγεία γνωστού ζαχαροπλαστείου περίμεναν να γλυκάνουν τους καλεσμένους μετά το τέλος της βάπτισης.
Ο θαυμασμός και τα συγχαρητήρια πολλά για αυτήν την βάπτιση και φυσικά οι ευχές για τον μικρό Γιώργο ακαρδίες. Να τον χαίρεστε!!!!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου