ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Βάπτισης - Άγιος Δημήτριος

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Βάπτισης - Άγιος Δημήτριος






Στο Μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης τελέστηκε η Βάπτιση του Μικρού Γιώργου. Ο εκλεπτυσμένος στολισμός της Βάπτισης ξεκίνησε από την εκκλησία με αποκορύφωμα την δεξίωση της Βάπτισης. Ένα εντυπωσιακό τραπέζι στήθηκε στο προαύλιο χώρο του Ναού.
 Μοντέρνες κρεμαστές μπομπονιέρες με γαλάζιες λεπτομέρειες και μενταγιόν από καθρέφτη στα σχήματα της κορώνας και του carouzel καθώς και νοστιμότατα χειροποίητα μπισκότα βάπτισης στα σχήματα της κορώνας και του Καρουζέλ επίσης, επέλεξαν οι γονείς της Βάπτισης για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους που παρευρεθήκαν στη τελετή της βάπτισης του παιδιού τους.Το σετ των Βαπτιστικών αποτελούνταν από ένα χειροποίητο κυλινδρικό  κουτί (τύπου καπελιέρας)  που ντύθηκε με  γαλάζια και καρό υφάσματα, όπως επίσης και η Λαμπάδα της Βάπτισης που δημιουργήθηκε με τα ίδια υφάσματα όπου επέλεξε η Νόνα της Βάπτισης. Ό στολισμός της κολυμπήθρας έγινε με μία εντυπωσιακή γιρλάντα από γυψοφύλλη καθώς και δύο μπουκέτα από λευκά τριαντάφυλλα όπου δέθηκαν στα χερούλια της κολυμπήθρας.
 Μια εντυπωσιακή δεξίωση στον Ιππικό Όμιλο Πανοράματος περίμενε τους καλεσμένους μετά το τέλος της τελετής. Ο παρκαδόρος στο Κτήμα Δέδα περίμενε υπομονετικά να εξυπηρετήσει τους καλεσμένους. Χειροποίητα ξύλινα σταντ σε σχήμα αλόγου που καλπάζει δεμένα με γαλάζια υφάσματα τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Κτήμα Δέδα καθώς και στην διαδρομή προς τον χώρο της Δεξίωσης της Βάπτισης. Ένα ιδιαίτερο Welcome Table περίμενε τους καλεσμένους και ένα ιδιαίτερο Welcome Drink σερβιρίστηκε κατά την είσοδο τους στον χώρο της Δεξίωσης. Το εκλεπτυσμένο μενού του Catering ΖΑΙΚΟΣ εντυπωσίασε τους καλεσμένους καθώς και ο προσεγμένος στολισμός των τραπεζιών (Center Piece) με το εντυπωσιακό κηροπήγιο κορώνας, το λέπτολιγνο βάζο με τα λευκά τριαντάφυλλά πάνω στο γαλάζιο ράνερ και το απολυτά δεμένο με το θέμα της Βάπτισης σουπλά. Οι μικροί καλεσμένοι επισκεφτήκαν πολλές φορές το τραπέζι με τα ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια μέχρι να έρθει η ώρα για την μεγάλη "έκπληξη". Η ώρα έφτασε τα παιδιά ακολουθούν τον υπεύθυνο του Ιππικού Ομίλου και κάνουν μια σειρά, τα καλοχτενισμένα άλογα, τους περίμεναν  να ανέβουν στην σέλα τους η ώρα για μια βόλτα με το άλογο ήρθε. Το βιβλίο ευχών γέμισε με όμορφες ευχές κατά την έξοδο των καλεσμένων  και θαυμασμό για την όμορφη αυτή δεξίωση.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου