ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Βάπτισης - Άγιος Iωάννης ο Ρώσσος

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Βάπτισης - Άγιος Iωάννης ο Ρώσσος



Μια υπέροχη καλοκαιρινή Βάπτιση με θέμα το κίτρινο χρώμα και τα φρέσκα λουλούδια.  Η θέα από το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου  στις Συκιές Θεσσαλονίκης, μάγεψε πραγματικά τους καλεσμένους της Βάπτισης.


 Κρεμασμένες κίτρινες Ζέρμπερες στα δέντρα της εισόδου της Εκκλησίας καλωσόρισαν τους καλεσμένους της Βάπτισης. Το  στολισμός της Βάπτισης συμπλήρωσαν  οι υπέροχες συνθέσεις με κίτρινους Ηλίανθους  σε λεύκα καλάθια, γύρω από το εντυπωσιακό τραπέζι της Βάπτισης καθώς και η υπέροχη ιδέα της μπομπονιέρας Βασιλικού εντυπωσίασε τους καλεσμένους της Βάπτισης.
 Όσο για τους μικρούς καλεσμένους τα βάζα με τα ζαχαρωτά έλαμψαν στα μάτια των παιδιών και ένα χάρτινο σακουλάκι γεμάτο με ζαχαρωτά και Γλειφιτζούρια καθώς και μία ξύλινη σφυρίχτρα για μπομπονιέρα, τους περίμενε μετά το τέλος της Βάπτισης. Τέλος το σετ των Βαπτιστικών της νονάς με το κοφτό Λευκό Φόρεμα και τη ιδιαίτερη χειροποίητη Λαμπάδα Βάπτισης από φρέσκα κίτρινα άνθη Ηλίανθων, συμπλήρωσε απόλυτα την Βάπτιση της Μικρής Δήμητρας. Να σας ζήσει!!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου