ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Γάμου στην Χαλκιδική - Δεξίωση Βeach Βar Ναυαγός

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Γάμου στην Χαλκιδική - Δεξίωση Βeach Βar Ναυαγός




 Ένας υπέροχος καλοκαιρινός γάμος τελέστηκε στην μαγική Χαλκιδική . Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στο Πευκοχώρι, τελέστηκε το μυστήριο του Γάμου. Οι καλεσμένοι έφτασαν νωρίς το απόγευμα για να υποδεχτούν  τον Γαμπρό και την Νύφη.  Μια φίλη της νύφης μοίρασε στις κυρίες καλεσμένες του Γάμου από μία όμορφη Βεντάλια. Ο Γαμπρός κατέφτασε κρατώντας στα χέρια του την ιδιαίτερη Νυφική Ανθοδέσμη με κάλλες και άνθη στεφανωτής όπου επέλεξε η Νύφη για να της την προσφέρει. Τα επιφωνήματα ξεκίνησαν, το ανοιχτό νυφικό αυτοκίνητο κατέφτασε με  την υπέροχη σύνθεση από τριαντάφυλλα και κάλλες και η λαμπερή και μοντέρνα νύφη άνοιξε την πόρτα. Ο πατέρας της νύφης κομψός και όλο συγκίνηση  παραδίδει την αγαπημένη του κόρη στον μέλλοντα γαμπρό του, μη διστάζοντας να του ψιθυρίσει στ΄ αυτί  «Να μου την Προσέχεις»

  Δύο μεγάλες μπάλες ρατάν  με συνθέσεις  από τριαντάφυλλα και κάλλες υποδέχτηκαν το ζευγάρι και τους καλεσμένους του γάμου στην είσοδο της εκκλησίας. Οι λαμπάδες του γάμου απόλυτα εναρμονισμένες με το μέρος,  λιτές και ταυτόχρονα σικάτες  με χοντρό καφέ σχοινί και μια ανθοδέσμη από κάλλες, άναψαν και το μυστήριο ξεκίνησε. Η κουμπάρα πέρασε της βέρες και τα αστραφτερά ασημένια στέφανα γάμου περάστηκαν στα κεφάλια του ζευγαριού.
  Η ώρα του  πάρτι επιτέλους έφτασε, το μαγευτικό  και διάσημο  beach bar  «Ναυαγός» στο Παλιούρι  Χαλκιδικής περίμενε τους καλεσμένους . Η διακόσμηση του χώρου ονειρεμένη, ένας  τεράστιος διάδρομος αποτελούμενος από ογδόντα περίπου  χάρτινα φανάρια   οδήγησε τους καλεσμένους του γάμου στο χώρο της δεξίωσης. To γεμάτο κεριά και μπεζέδες welcome table καλωσόρισε τους καλεσμένους και το υπέροχο βιβλίο ευχών με καλοκαιρινή διακόσμηση γέμισε ευχές για το ζευγάρι.  Ο εκλεπτυσμένος φωτισμός αναδείκνυε τον στολισμό του γάμου με τα αέρινα υφάσματα τις κορδέλες και τα ξύλινα διακοσμητικά. Το center piece των τραπεζιού  με τα βότσαλα και το κερί φώτιζε το ιδιαίτερο ράνερ που επιλέχτηκε, απόλυτα σεταρισμένο με  την καλοκαιρινή τούλινη μπομπονιέρα γάμου δεμένη με κορδόνι και με ένα όμορφο κοχύλι στο μπροστινό μέρος  καθώς και ένα  ευχαριστήριο καρτελάκι.  Τα sparkles άναψαν και όλοι οι φίλοι χορεύοντας και τραγουδώντας υποδέχτηκαν το ζευγάρι, το πάρτι ξεκίνησε. Μετά  το φαγητό ακολούθησε το Open bar, τα κοκτέιλ απογείωσαν το πάρτι  που κράτησε μέχρι τις  πρώτες πρωινές ώρες, όπου η ανατολή του ήλιου βρήκε το ζευγάρι και τους φίλους τους ξαπλωμένους  στην αμμουδιά, δίπλα στην θάλασσα…….

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου