ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Γάμου στην Επανομή

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Γάμου στην Επανομή




Ο ορισμός ενός vintage στολισμού γάμου. Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στον Άγιο Γεώργιο Επανομής, ενέπνευσε την ιδιαίτερης αισθητικής διακόσμηση της εκκλησίας καθώς και την επιλογή του προσκλητηρίου και της μπομπονιέρας.
Με φόντο τον  πετρόκτιστο ναό, ο στολισμός του γάμου αποτελούταν από δυο διακοσμητικά σημεία, το ένα με το λευκό ξυλόγλυπτο τραπέζι και τα διακοσμητικά αντικείμενα  και το άλλο με τις μπομπονιέρες του γάμου, το ρύζι και τα γλύκα. Η νυφική ανθοδέσμη με τις λευκές ορτανσίες και την πράσινη λεπτομέρεια, έδεσε αρμονικά με το νυφικό εποχής που φορούσε η νύφη. Η επιλογή της κλασικής μπομπονιέρας σε λευκές αποχρώσεις τοποθετήθηκε στους δαντελωτούς δίσκους του τραπεζιού.
Ο πανέμορφος κήπος της οικία στου ζευγαριού μετατράπηκε, με την επιλογή του catering zaikos, ως  ο χώρος της δεξίωσης του γάμου. Ένα γυάλινο μπολ με λευκές ορτανσίες και ένα κολιέ από πέρλες είχε το ρόλο του centerpiece της κάθε ροτόντας. Η διακοσμητική παρέμβαση στις σκάλε με τις ανθοσυνθέσεις και τα φανάρια, έγινε το σημείο αναφοράς τον καλεσμένων καθώς και η κούκλα με τον καθρέπτη να συμπληρώνουν τον στολισμό της δεξίωσης του γάμου.  Ο εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν το επιλεγμένο μενού και το κέφι κορυφώθηκε με της μουσικές επιλογές του Dj. Ο γαμπρός και η νύφη, μαζί με τους καλεσμένους, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου