ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ | ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Στολισμός Βάπτισης - Παναγία Φανερωμένη

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στολισμός Βάπτισης - Παναγία Φανερωμένη




Στις 15 Αυγούστου ημέρα γιορτής της παναγίας, επέλεξαν οι γονείς του Αριστομένη να τον βαπτίσουν στο παρεκκλήσι της Παναγίας Φανερωμένης στην Σκιώνη Χαλκιδικής.
  Ένας καθαρά ναυτικός στολισμός αφού η βάπτιση έγινε δίπλα στην θάλασσα. Ριγέ μαξιλάρια μπλε navy υφάσματα και κορδέλες ήταν κάποια από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.Δύο μεγάλες ροτόντες ντυμένες με βαμβακερά navy υφάσματα  στέκονταν δίπλα στην Θάλασσα περιμένοντας τους καλεσμένους. Η μπομπονιέρα της βάπτισης απόλυτα καλοκαιρινή με το μεγάλο κοχύλι να κυριαρχεί και υλικά όπως δίχτυ κορδόνι και σχοινί να την ολοκληρώνουν, ενώ  το γλυκό της βάπτισης μια μεγάλη καριόκα ζωγραφισμένη με ένα καραβάκι από  φημισμένο ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης καθώς ήταν το μέρος καταγωγής του πατέρα του μικρού Αριστομένη. Η δεύτερη ροτόντα γεμάτη με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια ήταν φυσικά αυτή που ξεχώρισε στα μάτια των παιδιών . Υπέροχα σταντ με στεφάνια γυψοφύλλης στήθηκαν στο διάδρομο προς την κολυμπήθρα ενώ δίπλα του στήθηκε το σετ της βάπτισης με την υπέροχη λαμπάδα και τα μοναδικά λαδόπανα με το μονόγραμμα του παιδιού.
  Μετά την Βάπτιση ακολούθησε δεξίωση σε παραθαλάσσια ταβέρνα της περιοχής όπου για center piece των τραπεζιών χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο χάρτινο καραβάκι με το όνομα του παιδιού.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου